Friday, March 9, 2012

گوشه ای از عدل حکومت سید علی



مهدی خزعلی فرزند آیت الله ابوالقاسم خزعلی


فعالیت ها: متخصص چشم پزشک، مدیر انتشارات حیّان و بنیان‌ گذار مؤسّسه ی فرهنگی انتشاراتی اباصالح. صلاحیّت او به‌ دلیل مطالبی که در انتقاد از دولت منتشر ساخته ‌است در انتخابات مجلس شورای اسلامی و سازمان نظام پزشکی رد شد.

اقدامات: همکاری با دفتر بررسی ها و مطالعات ریاست جمهوری تا سال 1374، مسئول مرکز مطالعات بیوتکنولوژی ریاست جمهوری از سال 72 تا 74، دفتر پژوهش های واژه‌ شناسی و ترجمه رایانه ‌ای، رئیس هیات مدیره تعاونی مطبوعات استان تهران، مدیرمسئول بانک اطّلاعات پزشکی (کتاب سفید)

اتهامات: اقدام علیه امنیت ملی و تشویش اذهان عمومی به دلیل انتقاد از دولت

حکم: 5 سال حبس و ۱۰ سال تبعید به برازجان، ۹۰ ضربه شلاق (ریاست دادگاه: قاضی پیرعباسی)

وضعیت: 61 امین روز اعتصاب غذا در زندان انفرادی اوین

---------------------------------------------------------



نسرین ستوده لنگرودی

فعالیت ها: حقوقدان، وکیل دادگستری و فعال اجتماعی، عضو کانون مدافعان حقوق بشر، عضو کمپین یک میلیون امضا برای تغییر قوانین تبعیض آمیز علیه زنان و انجمن حمایت از کودکان

اقدامات: وکالت پرونده‌ های بسیاری از فعالان حقوق بشر، فعالان حقوق زنان، کودکان قربانی، کودک آزاری و کودکان در معرض اعدام. برنده ی جایزه ی حقوق بشر «سازمان حقوق بشر بین ‌الملل» در سال 2008 (1388)، وکالت پرونده‌ های بسیاری از فعالان حقوق بشر و کشته شدگان و اعدام شدگان حوادث پس از انتخابات 1388.

اتهامات: اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام

حکم: 6 سال زندان و ۱۰ سال محرومیت از وکالت محکوم
---------------------------------------------------------


سعید مرتضوی
  
فعالیت ها: قاضی دادگاه‌ های یزد، دادگاه امنیتی تهران (ویژه ی صدور احکام وزارت اطلاعات)، دادگاه مطبوعات، بانی راه‌ اندازی مجدد دادستانی در قوه ی قضائیه  و دادستان تهران از سال ۱۳۸۱ تا هفتم شهریور ۱۳۸۸.

اقدامات: انحلال دادگاه مطبوعات، توقیف نشریات، یکی از متهمان و آمران اصلی حوادث کهریزک

اتهامات: پس از مرگ ۳ تن از بازداشت شده های پس از انتخابات ریاست جمهوری 88 در بازداشتگاه کهریزک و تغییر ریاست قوه قضائیه از سمت خود بر کنار و یک سال بعد مصونیت قضایی وی در شهریور ۱۳۸۹ توسط دادگاه انتظامی قضات لغو شد. مرتضوی، دادستان وقت تهران، شخصاً دستور انتقال بازداشت شدگان ۱۸ تیر ۸۸ را به بازداشتگاه کهریزک صادر کرده ‌است. وی در گزارش مجلس به دلیل اعلام این که علت انتقال بازداشت شدگان به کهریزک، محدودیت جا در زندان اوین و علت مرگ 3 تن از آنها ابتلا به مننژیت بوده، به خلاف‌گویی متهم شد. مرتضوی گزارش مجلس را رد کرد و در تیر ماه 1390 ادعا کرد از تمامی اتهام های حوادث کهریزک تبرئه شده است.
وی از سوی دولت کانادا و کمیته ی اصل ۹۰ مجلس ششم پیرامون قتل زهرا کاظمی (روزنامه نگار و عکاس ایرانی کانادایی) که در بازداشتگاه دادستانی تهران کشته شد، مقصر اعلام شده ‌است.

حکم: رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا، ریاست سازمان تامین اجتماعی
---------------------------------------------------------

کشته شدگان بازداشتگاه کهریزک

احمد نجاتی کارگر که به دلیل ضرب و شتم در بازداشتگاه بعد از آزادی به دلیل از دست دادن هر دو کلیه کشته شد.


رامین قهرمانی که در پی احضار در مورد رویدادهای پس از انتخابات، به اختیار، خود را به ماموران معرفی کرد اما ۱۵ روز بعد با بدنی که آثار شکنجه بر روی آن نمایان بود آزاد شد و تنها پس از دو روز، به دلیل وجود «لخته‌ های خون» در سینه ‌اش جان سپرد.


امیر جوادی ‌فر، دانشجوی رشته ی مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد قزوین که در روز 18 تیر 1388 در جریان تجمعات اعتراضی پس از انتخابات دستگیر و در بازداشتگاه کهریزک تحت شکنجه کشته شد.


محمد کامرانی جوان ۱۸ ساله ‌ای که در جریان نا آرامی های پس از انتخابات در روز 18 تیر در نزدیکی میدان ولیعصر تهران دستگیر و به بازداشتگاه کهریزک منتقل شد. پس از چندی فهرستی از سوی مسئولان زندان اوین از بازداشت شدگان منتقل شده از کهریزک به زندان اوین منتشر شد که نام محمد کامرانی هم در میان آنها وجود داشت. وقتی خانواده ی آقای کامرانی روز چهارشنبه ۲۴ تیر جهت تحویل گرفتن او به زندان مراجعه کردند، به آنها گفته شد که به دلیل جراحاتی که به او وارد شده، به بیمارستان لقمان تهران منتقل شده است. که به دلیل شدت جراحات، در روز پنجشنبه 25 تیر درگذشت.


محسن روح‌ الامینی، دانشجوی رشته ی کامپیوتر دانشگاه تهران، پس از دستگیری در روز 18 تیر به بازداشتگاه کهریزک انتقال یافت و چند روز بعد، در مسیر انتقال به زندان اوین به دلیل شرایط بد جسمانی ناشی از استرس‌ های فیزیکی، شرایط بد نگهداری، ضربات متعدد و نیز اصابت جسم سخت به بیمارستان منتقل شده و جان سپرد.


با استفاده از منابعی از ویکی پدیا

No comments:

Post a Comment